AniviLogo  
  hjem bilde animasjon kreativt om kontakt  
 

 

 
 
Anivi produserer animasjoner av høy kvalitet som vist her, men også forskjellige måter å presentere animasjonene på. I samarbeid med kunden finner vi den beste utformingen. Anivi kan levere forskjellig kvalitet alt etter behov. For å bedre presentasjonen av animasjonene brukes Adobe After Effects
 
 
         
 
uterom
 
aviantek
 
 
Animasjon som viser et nybygg i et virtuelt landskap. Her er flashvideo (19 Mb) og QTvideo (43 Mb)
 
Hoved-bygget til firmaet Aviantek, animasjonen viser plassering og utforming. Her er flashvideo (23 Mb) og QTvideo (30 Mb)
 
         
 
badKamEn
 
bad_kam_to
 
 
Et baderoms interiør i fotorealistisk kvalitet. Her er flash video (15 Mb) og QTvideo (20 Mb)
 
Samme baderom fra en annen vinkel. Badekarglasset er fasettert. Her er flashvideo (10 Mb) og QTvideo (13 Mb)
 
         
 
badKamEn
 
bad_kam_to
 
 
Animasjon av et interiør i et hus ved kysten, fotorealistisk kvalitet. Her er flash video (8 Mb) og QTvideo (18 Mb)
 
Samme interiør fra en annen vinkel. Her er flashvideo (8 Mb) og QTvideo (17 Mb)
 
Alle QT filmer må ha Quicktime 7 for å vises.Hent Qtime Flash videoene er mindre, med lavere kvalitet.
skille
 
Hovedsiden -
Bilder -
Animasjoner -
Kreativt -
Om Oss -
Kontakt
 
 
© Copyright Anivi 2023. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet.
 
Visualisering og animasjoner er i dag viktige verktøy for å tiltrekke oppmerksomhet. 3D verktøy blir brukt mer og mer til å skape kreativ visualisering og animasjoner. Anivi bruker 3D verktøy av beste merke. Våre visualiseringer og animasjoner er derfor av høy kvalitet. Anivi vil samarbeide med oppdragsgiver om kreativ design. Vi blir sikkert enige om utforming av visualisering og animasjoner. Visualisering er å vise ting som ennå ikke finnes. Animasjoner kan brukes på samme måte. Prisen på visualisering og animasjoner er ikke så høy som mange tror. Godt design og effektiv produksjon sikrer lavere priser. Dessuten er moderne 3D verktøy med på å redusere tiden det tar å lage kreativ visualisering og animasjoner på en stilig måte. Planlegging tar tid. For at visualiseringene og animasjoner skal lages effektivt, kreves det likevel god planlegging. Kunden kan være aktivt med i planlegging av visualisering og animasjoner. Visualisering og animasjoner skaper blikkfang. Visualisering og animasjoner gir kunden et fortrinn.