AniviLogo  
  hjem bilde animasjon kreativt om kontakt  
 

 

 
 

Anivi er et firma som er spesialisert på framstilling av alle slags visualiseringer og animasjoner. Vår virksomhet er fortrinnsvis innen arkitektur og interør visualisering, men andre oppdrag er også velkommen. Programvaren er den beste tilgjengelig i dag, for å sikre topp kvalitet.

Vi kan også tilby utvikling av internett sider, sidene du nå leser har vi produsert selv. Vi tar hensyn til mange nettlesere og anerkjent praksis for gode websider.

Ytterligere kan vi utføre alle slags fotografi oppgaver. For eksempel vanlig fotografi, panorama eller video.

En kombinasjon av disse tjenestene er selvsagt også mulig.

Produktet kan leveres på mange forskjellige media, så som; internett, DVD, CD, VHS, papir og krystaller

Be om et tilbud og De vil bli overrasket over hvor hurtig og gunstig en god løsning kan leveres.

 
   
 

Samarbeidspartnere

 
  Tove Meldgaard Interiørdesigner  
skille
 
Hovedsiden -
Bilder -
Animasjoner -
Kreativt -
Om Oss -
Kontakt
 
 
© Copyright Anivi 2023. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet.
 
Visualisering og animasjoner er i dag viktige verktøy for å tiltrekke oppmerksomhet. 3D verktøy blir brukt mer og mer til å skape kreativ visualisering og animasjoner. Anivi bruker 3D verktøy av beste merke. Våre visualiseringer og animasjoner er derfor av høy kvalitet. Anivi vil samarbeide med oppdragsgiver om kreativ design. Vi blir sikkert enige om utforming av visualisering og animasjoner. Visualisering er å vise ting som ennå ikke finnes. Animasjoner kan brukes på samme måte. Prisen på visualisering og animasjoner er ikke så høy som mange tror. Godt design og effektiv produksjon sikrer lavere priser. Dessuten er moderne 3D verktøy med på å redusere tiden det tar å lage kreativ visualisering og animasjoner på en stilig måte. Planlegging tar tid. For at visualiseringene og animasjoner skal lages effektivt, kreves det likevel god planlegging. Kunden kan være aktivt med i planlegging av visualisering og animasjoner. Visualisering og animasjoner skaper blikkfang. Visualisering og animasjoner gir kunden et fortrinn.